Referenties van RT Eureka - RT-Eureka
WAT VINDEN ANDEREN VAN RT EUREKA?
Ouder & kind explode
"Lieve Miek,
Heel erg bedankt voor de hulp met rekenen. Ik vond de lessen altijd super gezellig. Heel veel groetjes nog"
"Onze dochter zat vorig jaar niet zo lekker in haar vel op school. Het wekelijkse uurtje met Miek heeft haar echt heel veel goed gedaan. Gevolg, mijn dochter gaat weer vrolijk naar school, komt vrolijk thuis wat wil je nog meer als ouder. Rekenen daar heeft ze heel veel moeite mee, maar dankzij Miek zijn haar resultaten ook hierin beter geworden. Miek bedankt."
"Onze keuze voor Miek voor bijles rekenen bleek een gouden greep. Zowel persoonlijk als inhoudelijk. Miek is rustig, heel begaan, geduldig en probeerde van elke bijles ook iets gezelligs te maken. Ze kan heel duidelijk uitleggen en weet de stof tot leven te brengen. Zo laat ze bijvoorbeeld met een breukendoos zien wat breuken nu eigenlijk zijn. Of gaat ze stappen tellen om het metrieke stelsel te visualiseren. Regelmatig overlegt ze met de leerkracht zodat ze precies weet welke stof er aan bod komt en welke toetsen er voorbereid moeten worden. Door analyse van schoolgegevens wist ze al vanaf het begin waar de rekenproblemen waren begonnen en welke onderwerpen extra aandacht behoefden."
"Onze zoon had veel moeite met taal en daarom schakelden we in groep 7 en 8 Miek in. Met geweldig resultaat! Hij kent nu de spellingsregels, past ze consequent toe en scoort nu steeds goed bij de toetsen. Dit alles door de deskundige, fijne en persoonlijke begeleiding van Miek. Ze overlegt ook met de klasdocent. Miek wist onze zoon - ook als hij een keer wat minder zin had in extra huiswerk - toch weer te stimuleren met leuke digitale oefeningen."
"Super goede ervaring met juf Miek van RT-Eureka. Heel positief en geduldig en begripvol."
Basisschool directeur explode
"Ik heb Miek leren kennen als een prima leerkracht, een harde werker en gezellige collega. Miek is oprecht geïnteresseerd in mensen én kinderen. Zij kan erg goed luisteren en geeft op een prettige manier feedback. Ook heeft zij oog voor detail en is ze in staat (leer)problemen te analyseren en een passend behandelplan op te stellen. Geen wonder dus dat zij het lesgeven heeft ingeruild voor haar eigen RT praktijk: doen waar je goed in bent! In het kader van Passend Onderwijs is zij toch nog regelmatig binnen de schoolmuren te vinden: Miek geeft nu invulling aan de uitvoering van arrangementen voor individuele leerlingen ter versterking van de basisondersteuning binnen de school."
Google reviews explode